Om os​

​―

Peter Herbst Laugesen

Thomas Rosenkilde

Morten Hammershøi

Jeg hedder Peter Herbst Laugesen, og bor i True ved Mariager, sammen med min kone og to børn. Jeg er uddannet tømrer og snedker. Med 22 år i arbejdet som tømrer og snedker, har jeg opnået kompetencer inden for stort set alt i tømrerfaget.

Efter 17 år i samme tømrerfirma, valgte jeg i 2016 at starte for mig selv. Jeg havde de sidste år i firmaet arbejdet som formand og beregner, og fik derved stor erfaring med projektstyring, byggeplads styring, tværfagligt samarbejde, ledelse og kunde kontakt. Og interessen for at starte mit eget blev større og større. 

I 2016 startede jeg som selvstændig, og arbejdede på egen hånd i 2,5 år. Der blev mere og mere travlt, og for at kunne holde den samme høje kvalitet og effektivitet, ansatte jeg tømrersvend Thomas Rosenkilde. Thomas er familiefar til to børn og gift med Rikke. Han er uddannet tømrer og snedker. Jeg havde arbejdet sammen med Thomas i 17 år før han kom over til mig i PHL tømrer og snedker og vidste derfor, at jeg fik en dygtig, grundig og kvalitetsbevidst medarbejder. I 2020 havde vi endnu mere at lave. Derfor ansatte jeg

Morten Hammershøi, som jeg havde arbejdet sammen med i 12 år, og kendt endnu længere tid. Morten er også familiefar til 3 børn og gift med Kristine. Han er udannet Snedker, og ligesom resten af teamet, er han dygtig og kvalitetsbevidst. Derudover han har en udpræget sans for detaljen i arbejdet.

Jeg kender mit team meget godt, og kan til fulde stå inde for deres faglighed. Vi er et team, hvor vores kerneværdier er tillid, høj kvalitet og god service.

Kompetencer:

Alt inden for tømrer og snedker arbejde

  • Nybyggeri
  • Renovering og ombygning
  • Tilbygning
  • Tagudskiftning
  • Køkken, bad og garderobe
  • Montering af døre og vinduer
  • Snedkerværksted
  • Osv.

Har du brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende og gratis tilbud​. Udfyld formularen og beskriv opgaven kort, som du ønsker et tilbud på, og så vender vi tilbage med et gratis tilbud.

Alt inden for tømrer- og snedkerfaget

Lever op til kvaliteten 

Mere end 20 års erfaring

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og snedkerfaget

Vi laver alt inden for tømre- og snedkerfaget og tager derfor enhver opgave!

Vi lever op til kvalitet

Vi lever op til vores kvalitet og vi laver et ordentligt stykke arbejde. 

Mere end 20 års erfaring

Med mere end tyve års erfaring i faget, er du sikret dig en professionel løsning.

Det siger kunderne på Facebook​

Anmeldelser

Flot stykke arbejde

"Peter og hans folk reddet os efter et uheldigt samarbejde med en anden tømmer virksomhed, de leveret et virkelige flot stykke arbejde, Kommer til aftalt tid endda på minuttet Super behageligt personale."

Rikke Hangaard Jæger​

Effektiv og gåpåmod

"Fem stjerner er slet ikke nok til at beskrive dette professionelle kvalitetshåndarbejde som Peter udøver. Han er effektiv, har enormt gåpåmod, overholder aftaler og så kan han også finde ud af at rydde op efter sig selv. I Plantorama Randers lever Peters flotte arbejde op til alles forventninger."

Pernille Vestergaard Bæk

Professionel og pålidelig

"Jeg har arbejdet sammen med Peter siden 2003, i hver vores faggruppe, han er meget professionel, pålidelig,- og med et glimt i øjet. Jeg kan på det stærkeste anbefale ham."

Brian Hesselholt Nedegaard

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster ​billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

PHL Tømrer & Snedker ApS

True Hovedgade 30, 9550 Mariager

CVR: 38108670


Facebook - Linkedin

Kontaktinformation

Telefon: +45 61 65 23 28

E-mail: peter@phl-tomrer.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Vi er medlem af