Loftisolering for private husejere

​―

Få et bedre indeklima og en lavere varmeregning i dit hus

Kunne du tænke dig at spare penge på varmeregningen i dit hus, og ønsker du samtidig at få et bedre indeklima uden gener fra træk og kulde? Så kan vi hos PHL Tømrer & Snedker ApS blandt andet hjælpe dig i forbindelse med en loftisolering.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for vores fag, og vi isolerer blandt andet lofter for private husejere i vores eget lokalområde omkring Mariager, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Randers, Viborg og flere andre steder i nærheden.

5 fordele ved at investere i en loftisolering

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i en loftisolering, hvis du har et loft på dit hus, der enten er uisoleret, eller som ikke har den rette mængde isolering. Her kan især fremhæves følgende 5 fordele:

  1. Du kan spare penge på dit varmeforbrug
  2. Du kan få et bedre indeklima
  3. Du kan undgå kuldenedfald fra loftet
  4. Du kan skåne miljøet og mindske din egen CO2-udledning
  5. Du kan øge værdien af din bolig

Vi sikrer dig isoleringsarbejde i en høj kvalitet

Når du vælger at lade os varetage dit isoleringsarbejde, så kan du altid regne med, at vi udfører vores arbejde ordentligt. Vi går nemlig højt op i altid at udføre kvalitetsarbejde, så du kan få det bedst mulige resultat, der kan holde i de næste mange år.

Hvad koster isolering af loft?

Hvor meget en loftisolering koster varierer. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange millimeter isolering vi skal isolere loftet med, og hvor stort loftet er. Som udgangspunkt kan du dog altid forvente, at en isolering af loftet hurtigt er tjent hjem igen i form af besparelser på varmeforbruget, og derudover kan du også nyde fordelene ved et bedre indeklima uden kulde og træk fra loftet.

Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet en billig pris på din loftisolering. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til omfanget af din opgave. Eller du kan høre mere om udskiftning af vinduer og nyt tag.

Har du brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende og gratis tilbud​. Udfyld formularen og beskriv opgaven kort, som du ønsker et tilbud på, og så vender vi tilbage med et gratis tilbud.

Alt inden for tømrer- og snedkerfaget

Lever op til kvaliteten 

Mere end 20 års erfaring

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og snedkerfaget

Vi laver alt inden for tømre- og snedkerfaget og tager derfor enhver opgave!

Vi lever op til kvalitet

Vi lever op til vores kvalitet og vi laver et ordentligt stykke arbejde. 

Mere end 20 års erfaring

Med mere end tyve års erfaring i faget, er du sikret dig en professionel løsning.

Det siger kunderne på Facebook​

Anmeldelser

Flot stykke arbejde

"Peter og hans folk reddet os efter et uheldigt samarbejde med en anden tømmer virksomhed, de leveret et virkelige flot stykke arbejde, Kommer til aftalt tid endda på minuttet Super behageligt personale."

Rikke Hangaard Jæger​

Effektiv og gåpåmod

"Fem stjerner er slet ikke nok til at beskrive dette professionelle kvalitetshåndarbejde som Peter udøver. Han er effektiv, har enormt gåpåmod, overholder aftaler og så kan han også finde ud af at rydde op efter sig selv. I Plantorama Randers lever Peters flotte arbejde op til alles forventninger."

Pernille Vestergaard Bæk

Professionel og pålidelig

"Jeg har arbejdet sammen med Peter siden 2003, i hver vores faggruppe, han er meget professionel, pålidelig,- og med et glimt i øjet. Jeg kan på det stærkeste anbefale ham."

Brian Hesselholt Nedegaard

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster ​billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

PHL Tømrer & Snedker ApS

True Hovedgade 30, 9550 Mariager

CVR: 38108670


Facebook - Linkedin

Kontaktinformation

Telefon: +45 61 65 23 28

E-mail: peter@phl-tomrer.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Vi er medlem af