Nyt tag og andet tagarbejde udføres for private husejere

​―

Er det blevet tid til en tagudskiftning?

Det et vigtigt, at taget på dit hus altid holder tæt, og at det har en god holdbarhed. Hvis det er blevet tid til at få udskiftet taget på din bygning, så hjælper vi hos PHL Tømrer & Snedker ApS dig gerne med arbejdet.

Vi er en alsidig tømrer, der kan varetage alt inden for vores fag, og vi kan dermed også lægge et nyt tag på dit hus, ligesom vi kan udføre meget andet tagarbejde for dig. Vi hjælper hovedsageligt private husejere i Mariager, Viborg og Randers samt i flere andre nærliggende byer.

5 fordele ved at lade os udføre dit tagarbejde

Der er flere fordele ved at vælge os som din tagdækker. Vi ønsker især at fremhæve følgende 5 fordele ved at vælge os til din tagrenovering eller tagudskiftning:

  1. Vi har mere end 20 års erfaring
  2. Vi udfører vores arbejde ordentligt
  3. Vi sikrer dig et resultat i en høj kvalitet
  4. Vi kan varetage enhver form for tagarbejde
  5. Vi beregner et skræddersyet tilbud til dig

Hvad koster et nyt tag?

Hvor meget et nyt tag koster kan variere utroligt meget. Ønsker du for eksempel at få lagt et tegltag eller et eternittag på dit hus? Hvor stort er taget? Og er der nogle øvrige opgaver, vi skal varetage, når nu vi alligevel er i gang? Vi kan blandt andet være behjælpelige med en loftisolering eller en udskiftning af tagvinduer eller lignende.

Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi beregner naturligvis også gerne en billig pris til dig på lige netop din opgave.

Kontakt os og hør mere om vores tagekspertise

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med lægningen af dit nye tag eller andet tagarbejde, som du kunne tænke dig at få udført. Vi hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på et nyt tag, en renovering af tag eller en tredje type tagopgave. Du kan også høre mere om loftisolering og udskiftning af vinduer.

Har du brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende og gratis tilbud​. Udfyld formularen og beskriv opgaven kort, som du ønsker et tilbud på, og så vender vi tilbage med et gratis tilbud.

Alt inden for tømrer- og snedkerfaget

Lever op til kvaliteten 

Mere end 20 års erfaring

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og snedkerfaget

Vi laver alt inden for tømre- og snedkerfaget og tager derfor enhver opgave!

Vi lever op til kvalitet

Vi lever op til vores kvalitet og vi laver et ordentligt stykke arbejde. 

Mere end 20 års erfaring

Med mere end tyve års erfaring i faget, er du sikret dig en professionel løsning.

Det siger kunderne på Facebook​

Anmeldelser

Flot stykke arbejde

"Peter og hans folk reddet os efter et uheldigt samarbejde med en anden tømmer virksomhed, de leveret et virkelige flot stykke arbejde, Kommer til aftalt tid endda på minuttet Super behageligt personale."

Rikke Hangaard Jæger​

Effektiv og gåpåmod

"Fem stjerner er slet ikke nok til at beskrive dette professionelle kvalitetshåndarbejde som Peter udøver. Han er effektiv, har enormt gåpåmod, overholder aftaler og så kan han også finde ud af at rydde op efter sig selv. I Plantorama Randers lever Peters flotte arbejde op til alles forventninger."

Pernille Vestergaard Bæk

Professionel og pålidelig

"Jeg har arbejdet sammen med Peter siden 2003, i hver vores faggruppe, han er meget professionel, pålidelig,- og med et glimt i øjet. Jeg kan på det stærkeste anbefale ham."

Brian Hesselholt Nedegaard

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster ​billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

PHL Tømrer & Snedker ApS

True Hovedgade 30, 9550 Mariager

CVR: 38108670


Facebook - Linkedin

Kontaktinformation

Telefon: +45 61 65 23 28

E-mail: peter@phl-tomrer.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Vi er medlem af